OBS!
För närvarande  får man INTE ta med något sällskap. Du måste komma själv!
Detta gäller tills dess annat meddelas här på sidan .

 

Ja, men inte hela tjocka släkten. Det blir bara stressande för både dig och mig ;-)Helst max två personer och det ska vara personer som ger dig stöd och får dig att känna dig avslappnad och som heller inte ska ha massor av åsikter angående tatueringen du skaffar och dess placering – för det är något som är mellan dig som kund och mig som tatuerare.
Har alltför ofta varit med om att en medföljande partner ska inflika och tycka till alltför påstridigt och då kommer jag – som jag gjort förr – be personen sätta sig ner och vara tyst.
Tatueringen är din och ingen annans. Det är du som ska bära den för resten av ditt liv. Inte mormor, förälder, partner eller polare. Därför är det så viktigt att beslutet du tar är förankrat i dig själv och att det är dig jag för dialogen med om tatueringens utseende och placering.Du får gärna ha med ditt barn så länge du själv vet att hen snällt kommer sitta i soffan och spela på sin ipad, läsa tidningar, rita eller sova lugnt i sin barnvagn etc (observera att du måste ha hjulskydd att ta på vagnens hjul om du vill kunna rulla in den i studion).