För mig är tatueringar konst på kroppen. Ett sätt att uttrycka vem man är. Om det sedan är i realistisk stil, old school eller med texter spelar ingen roll så länge det speglar dig som person just då du skaffar den. För visst förändras vi medan vi bär vidare på våra tatueringar. Men motiven kan ta oss tillbaka till tider då vi med glädje, skratt eller kanske t.o.m. pinsamhet minns hur och varför vi skaffade en viss tatuering.
Speglar det något negativt i ens liv, eller man kort och gott tycker den är väldigt ful ;-), finns alltid möjligheten att göra en cover-up (eller laser) men annars är det minnesmärken från livet man bär med sig.

Hos mig blir du tatuerad i lugn miljö. Tycker om att ha möjlighet att prata med kunden och lära känna alla dessa olika personligheter och livsöden som kommer i ens väg. Men visst, ibland försvinner jag in i min värld av tatuerandet och är så fokuserad att jag glömmer bort tid och rum.

LEA Tattoo startades först som ett projekt med samma namn då jag lärde mig grunderna och utvecklade min talang inom tatuering. År 2013 startade jag ett företag med namnet och i juli 2014 öppnade jag min studio i Staffanstorp. Jag lär mig fortfarande och ständigt och ser det som en del av tjusningen att sträva mot högre mål och bli än bättre för varje tatuering jag utför. För fullärd är man aldrig.
Spenderar mycket tid även med att teckna och måla då det utvecklar en än mer i tatuerandets konst och vice versa.

Ett mål har jag ständigt – och det är att min kund ska gå härifrån nöjd, glad och stolt över sin nya tatuering.
Hoppas vi ses!

Linda
LEA Tattoo